Recomandări Social

5 ha vor fi împădurite la Sânmihaiu de Câmpie. Acțiune Tășuleasa Social și TeraPlast

Asociația Tășuleasa Social în parteneriat cu TeraPlast organizează sâmbătă 26 martie o acțiune de împădurire la Sânmihaiu de Câmpie. Vor fi plantate 5 hectare de pădure, adică 25.000 de puieți.

”Link-ul de înscriere este acesta: https://bit.ly/3IFe2Rb. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție regulamentul, înainte să vă înscrieți. După cum știți, restricțiile privind pandemia de covid au fost ridicate la noi în țară, astfel că prezentarea certificatului verde nu este obligatorie, iar purtarea măștii de protecție este doar o recomandare. Tășuleasa Social organizează transport doar din orașul Bistrița, cu locul de întâlnire la Palatul Justiției. Autobuzele vor pleca cel târziu la ora 9:00 pentru a ajunge la timp pentru startul împăduririi. Acțiunea va începe la ora 10:00 și va dura până în jurul orei 16:00, când autobuzele vor fi pregătite să se întoarcă cu voluntarii, înapoi în Bistrița.

Locația este în Sânmihaiu de Câmpie, județul Bistrița-Năsăud. Coordonatele exacte sunt acestea: 46,90487° N, 24,30888° E. Sau puteți găsi locația la acest link: https://bit.ly/3wnLcCh. Cu mașina se poate ajunge doar până aici: https://bit.ly/3ukaSwK, iar apoi trebuie mers pe jos până la terenul de plantat. Tășuleasa asigură necesarul de sape, mănuși de lucru, apă și turtă dulce, muzică de la început până la sfârșit, entuziasm și voie bună! Vă rugăm să vă prezentați cu echipament adecvat pentru plantat (haine călduroase, haină de ploaie, pelerină de ploaie și pălărie de soare) îmbrăcăminte și încălțăminte potrivite unei acțiuni de plantat puieți. Vă așteptăm cu drag pentru ultima noastră împădurire din această primăvară!”, anunță organizatorii.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS