Politică

5 proiecte pentru Sănătate aflate deja în linie dreaptă, gata de implementare!

Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud: ”Investițiile în Sănătate au fost și rămân țelul mandatelor mele! Investiții în aparatură, în oameni, în tehnologizare și încrederea că pacienții sunt în grija specialiștilor”.

”Alături de echipa managerială a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, condusă de Gabriel Lazany, am dus la capăt o serie întreagă de proiecte vitale pentru dezvoltarea sistemului de sănătate județean.

Faptele vorbesc de la sine!

5 proiecte pentru SĂNĂTATE aflate deja în linie dreaptă, gata de implementare!

1. Alături de Gabriel Lazany, am semnat contractul de proiectare și execuție a reabilitării și modernizării integrale a clădirii vechi a Spitalului, pentru ca aceasta să se ridice la nivelul corpului nou, care se clădește chiar acum.

2. Construim un Centru de Radioterapie, dotat cu tehnologie de ultimă generație, șansa la viață pentru mii de oameni din județul nostru care luptă cu boala nemiloasă. Încă un pas mare pentru Spital, un pas important pentru pacienți!

3. Hotelul Krone va deveni cea mai modernă Bază de Recuperare Medicală.

4. ⁠Extinderea și modernizarea secției de Psihiatrie.

5. Modernizarea secției de Pediatrie.

Investițiile în sănătate vor continua mereu!

Pe 9 iunie, dumneavoastră decideți prin VOT continuarea proiectelor, județul Bistrița-Năsăud să rămână pe mâini bune!”

(Material electoral comandat de Partidul Social Democrat – PSD Organizația Județeană Bistrița-Năsăud / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240002)