Politică

Comunicat Ionuț Simionca

Candidatul Alianței Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a transmis următorul comunicat:

”Când în viața ta nu ai muncit pentru nimic și ai primit totul de-a gata, atunci când ești disperat, crezi că poți să furi munca altora.

Când, în goana disperată după voturi, tu, mare PNL-ist, ajungi să plătești promovare pe Facebook cu poza ta și a candidaților noștri din Alianța Dreapta Unită, asta e dovadă de lipsă de caracter.

Robert Sighiartău, faptul că încerci să păcălești oamenii și să te urci pe munca altora pentru a o fura nu arată decât că, în ultimii ani petrecuți la București, te-ai desprins de valorile creștine și ai devenit un ipocrit, un mincinos, un om lipsit de onoare”.

(Material electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – PMP Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, parte din Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei / Executat de Timp Online SRL – portal Timponline.ro / Codul unic de identificare al mandatarului financiar: 21240022)