Actualitate Recomandări

700 de kilometri, pe bicicletă, până la mare. Vis împlinit pentru un bistrițean nevăzător

Bistrițeanul Adrian Tamaș, care și-a pierdut vederea în timpul liceului, va pedala pe o distanță de 700 de kilometri până la Marea Neagră, însă nu de unul singur, ci în tandem.

”Adi iubește bicicletele. Soarta însă l-a pus în fața unei grele încercări pe când era abia un puști de liceu când și-a pierdut vederea. Lumea lui s-a schimbat radical atunci și părea că va trebui să uite și de iubirea lui pentru mersul pe două roți. Adi însă nu s-a lăsat doborât de cruzimea destinului și nu și-a pierdut nici pofta de viață, nici iubirea pentru biciclete. A căutat soluții, a găsit una. Acum 5 ani a venit la noi și ne-a spus că și-ar dori o bicicletă tandem, să poate simți iar oboseala plăcută a pedalatului și vântul cum șuieră pe lângă cască. Din Bistrița până la mare!Ne-a impresionat și inspirat pasiunea lui pentru ciclism și țelul lui de a pedala aproape 700 de kilometri și, împreună cu câțiva oameni binevoitori, l-am ajutat atunci să-și achiziționeze bicicleta.

Duminică, Adi va porni în sfârșit împreună cu Andrei, spre mare. Îi dorim drum bun și lipsit de primejdii, și așteptăm vești din aventura sa!”, a scris pe Facebook Bistritz Bike Shop.

https://www.facebook.com/BistritzBikeShop/posts/4512093215502669

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS