Actualitate

9000 euro investiție pentru consum 0 încălzire la o casă de 120 mp – soluția există

Într-un context în care vor apărea taxe de poluare pentru deținătorii de centrale pe gaz, lemne sau peleți, apar și soluții eficiente financiar, doar dacă sunt orientate către resurse regenerabile.

Noile sisteme de încălzire electrică în pardoseală AMASS, cu automatizare inteligenta, la care puteți adăuga un kit de 5 kw panouri fotovoltaice, vă asigură pentru o casă de 120 mp, un consum 0 în încălzire, cu o investiție de 9000 de euro în total,  beneficiind de soluții premium de încălzire, daneze. Dacă luăm în calcul un cost mediu de 1000 euro/1kw panouri fotovoltaice, deci 5000 euro investiția în panouri 5kw la care adăugăm investiția în jur de 4000 euro pentru sistemele premium AMASS de încălzire,  atingem suma de 9000 euro investiție.

Proiectarea inteligentă a sistemelor de încălzire AMASS, permite cu ușurință conectarea la surse independente de energie (panouri fotovoltaice), principalul avantaj fiind caracteristicile încorporate de sistem, care coboară cu 30% investiția în panouri fotovoltaice, comparativ cu o instalație cu radiatoare, deoarece sistemele AMASS, fabricate în Danemarca, sunt echipamente care funcționează în medie cam 2-3 ore pe zi, față de 8 ore, cât functionează în general, orice tip de centrală. Astfel, funcționând de 3 ori mai puțin ca durată, se diminuează vizibil și necesarul de kw care trebuie produși de panourile fotovoltaice, deci investiția scade semnificativ. Pentru alte sisteme de încălzire obținerea unui cost 0 la încălzire, necesită mai multi kw produși, deci o suprafața mai mare de panouri fotovoltaice, ceea ce înseamnă costuri de investiție mai mari.

Sistemele AMASS nu necesită costuri de verificare și întreținere, fiind soluțiile cu cea mai mare garanție dintre toate sistemele de încălzire existente – au 25 de ani garantați de producătorul danez și o durată de viață estimată la peste 80 de ani. Dacă încă nu puteți monta panouri fotovoltaice și vreți să vă calculați un consum de energie, pentru o casă de 120 mp izolată termic, media de consum lunară cu sistemele AMASSeste între 700-900 kwh (sezon rece octombrie -martie), fapt care, în contextul actual al costului kwh în energie, poate duce la plăți sub media 700-900 ron/lună. Păstrați însă, cu aceste sisteme de încălzire, posibilitatea racordării la soluții de regenerare a energiei, care să vă asigure independența energetică în viitor.

Sistemele AMASS, montate sub orice tip de pardoseală, vă permit comanda de la distanță și totodată, obțineți eliminarea riscurilor de inundații, explozii sau asfixieri, riscuri la care vă expuneți, utilizând în schimb, o centrală pe gaz.

În România, tranziția către resurse alternative de alimentare cu energie, este în plin proces de ascensiune și este susținută într-un cadru legal, prin programe special finanțate și alocări de fonduri de dezvoltare și inovare, care se preconizează că vor ajunge la 30 de miliarde de euro, în următorii ani.

Este momentul sa cunoașteți soluțiile economice AMASS !

Etichete

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS