Politică

Vezi de ce Bistriţa este foarte cunoscută la nivel european

Un europarlamentar i-a transmis purtătorului de cuvânt al PSD, Emil Radu Moldovan, care a fost într-o vizită de lucru la Bruxelles, că Bistriţa a ajuns celebră în Europa. Din păcate, nu prin lucruri de laudă.

”La Parlamentul European, unul dintre europarlamentari ne-a spus că Bistriţa este extrem de cunoscută la nivel european. De unde o fi atât de cunoscută, m-am întrebat. Ne-a spus că Bistriţa a fost implicată într-un mod direct în creşterea atragerii de fonduri europene către România şi că au fost oameni care au făcut exces de zel, implicând familia, deci Ioan Botiş şi-a pus nevasta să sprijine Guvernul în atragerea de fonduri europene.

Am sesizat ironia la final, când ne-a spus că unul dintre miniştrii Guvernului Boc şi-a implicat familia pentru creşterea ratei de absorbţie a fondurilor europene. Suntem cunoscuţi nu prin lucruri pozitive. PDL e o grupare clientelară care se hrăneşte din şi prin corupţie. Nici portarii de la Parlamentul European n-au auzit de Ariton şi Ialomiţianu”, a spus deputatul PSD Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.