Actualitate

”Ilyo Open Cup” la taekwondo. Șeful CJ: ”Bistrița, capitala acestui sport olimpic”

(FOTO) Sala Polivalentă din Bistrița a găzduit sâmbătă 4 martie Campionatul Național de Taekwondo WTF ”Ilyo Open Cup”, aflat deja la ediția cu numărul 6 și organizat de Clubul Sportiv Ilyo.

Probe: Kyorugi / Speedkick / Poomsae la juniori mici, cadeți, juniori și seniori.

La festivitatea de deschidere au fost prezenți președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, și viceprimarul Cristian Niculae.

”Este ediția a VI-a și acest lucru arată recunoașterea sportivilor bistrițeni și în special a Clubului Ilyo și a domnului profesor Marius Muti, care au reușit să facă astăzi din județul Bistrița-Năsăud capitala acestui sport olimpic. Felicitări tuturor sportivilor, părinților și profesorilor care investesc în acest sport nobil. Bun venit în Bistrița-Năsăud tuturor competitorilor și însoțitorilor și mult succes”, a menționat Radu Moldovan.

”Am avut ocazia să adresez câteva cuvinte de apreciere atât organizatorilor cât si sportivilor implicați și care fac eforturi considerabile pentru a ridica această competiție la un nivel foarte ridicat. Iubesc sportul, înteleg foarte bine dragostea lor pentru sport deoarece copil fiind am practicat mai bine de 10 ani luptele greco-romane, înțeleg ce înseamnă efortul de a face sport de performanță și îi felicit pentru determinarea cu care își urmează visul!” – Cristian Niculae.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS