Politică

Vezi ce şi-au cumpărat VIP-urile de la Târgul de Crăciun!

Directorul general al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bistriţa-Năsăud, Dorina Cicioc, a luat la rând tarabele de la Târgul de Crăciun, organizat pe pietonal, şi a cumpărat tot felul de bunătăţi.

Mai întâi, Dorina Cicioc a trecut pe la standul celor din Mărişelu tentată de prăjiturile de casă, de pâinea pe vatră şi de alte bunătăţi aduse de cei de acolo. A recunoscut că, între două drumuri la Bucureşti, nu a prea avut timp să pregătească prea multe pentru Crăciun, aşa că a profitat din plin de oportunitatea oferită de Fundaţia Doris Moldovan. De la gospodinele din Mărişelu a cumpărat pâine pe vatră şi consilierul municipal PDL Filip Moisil, aşa încât cine nu s-a grăbit nu a mai avut de unde lua.

Dorina Cicioc nu a plecat de la târg până nu a trecut şi pe la standul cu mezeluri. A luat piftie şi alte bunătăţi din cina porcului pe care, de asemenea, nu a avut când să le pregătească.

„Recunosc faptul că, din toate mâncărurile de sărbători, mie cel mai mult îmi place piftia şi mă bucur că am găsit şi pot cumpăra”, a spus şefa Finanţelor care a scos portofelul şi a plătit ca un adevărat finanţist care ştie că economia merge dacă investim în ea cât de puţin.

La rândul lui, fostul inspector şcolar general Mihai Mureşan, a trecut pe la standul cu căciuli de blană, însă mai mult pe post de consilier de imagine pentru altcineva care dorea să cumpere o căciulă, dar nu ştia foarte bine pe care să o aleagă.

Mai multe fotografii de la Târgul ”Crăciun în Bistriţa-Năsăud” puteţi vedea pe pagina noastră de facebook.

   

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.