Actualitate Recomandări

PNL Bistriţa-Năsăud şi-a întregit echipa de conducere. Ioan Turc: Partidul se restartează

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, şi-a prezentat echipa cu care va conduce partidul în perioada următoare, mâna sa dreaptă urmând să fie primarul din Chiochiş, Vasile Silaşi, în noua sa postură de secretar general şi Florin Urîte în funcţia de preşedinte al Organizaţiei oamenilor de afaceri.

„Biroul Permanent Judeţean, în şedinţa de aseară, şi-a completat formula. Suntem în dispozitiv complet. Mă refer la alegerea secretarului general, a secretarilor general-adjuncţi şi a preşedintelui Organizaţiei oamenilor de afaceri. L-am propus pentru funcţia de sectar general pe domnul Vasile Silaşi, primarul comunei Chiochiş, un primar de comună grea, cu 10 sate, un om cu rezultate foarte bune în plan administrativ, un om care reuşeşte să îmbunătăţească viaţa oamenilor dintr-o comună foarte grea, un om care vine inclusiv cu soluţii antreprenoriale foarte ingenioase de interes şi de nivel comunitar, soluţii care vor avea succes, se vor evidenţia ca exemple de bună practică nu numai la nivel judeţean, ci şi la nivel naţional”, a spus Ioan Turc. 

„Sper să mă pot ridica la nivelul onorant al acestei funcţii de secretar general. Am toată încrederea că voi putea face faţă acestei funcţii deoarece implică o activitate organizatorică a partidului, ceea ce îmi place şi ceea ce fac şi în administraţia publică. Am să fac o evaluare vizavi de activitatea de până acum a secretarului general ca să pot să continui această activitate şi să fac ceea ce intră în atribuţiile secretarului general. Deşi am fost contracandidaţi, sper că voi face echipă bună cu preşedintele Ioan Turc şi că voi reuşi să aduc în faţa opiniei publice problemele cu care se confruntă administraţia publică din judeţ”, a spus primarul Vasile Silaşi.

Primarul comunei Chiochiş va fi ajutat de doi adjuncţi: Octavian Ganea şi Jenor Beudean, un om „foarte harnic, care a activat mult în PNL şi pe care ne bazăm în activitatea de secretariat”, aşa cum l-a descris Ioan Turc. Toţi trei au fost votaţi în unanimitate.

La fel s-a întâmplat şi în cazul omului de afaceri Florin Urîte care a fost ales în unanimitate preşedinte al Organizaţiei oamenilor de afaceri.

„În ce priveşte reprezentarea la nivelul Organizaţiei oamenilor de afaceri, m-am gândit la domnul Florin Urîte şi toţi colegii mei din BPJ au fost de acord, un specialist în mediul de afaceri, care cunoaşte foarte bine problematica mediului de afaceri, pe care ne bazăm foarte mult în ceea ce priveşte reprezentarea politică pe care PNL doreşte să o asigure mediului de afaceri din Bistriţa-Năsăud”, a spus Ioan Turc.

„Mulţumesc preşedintelui şi BPJ pentru această misiune pe care mi-au încredinţat-o. Sunt prins şi cu alte activităţi, dar am considerat că PNL la nivel judeţean intră în normalitate, are o conducere legitimă, are resurse pentru a duce o politică alternativă la guvernarea actuală. Ne axăm nu doar pe critici, ci pe soluţii. PNL face politică de dreapta şi mediul de afaceri devine o prioritate pentru noi pentru că el e motorul economiei româneşti. Se pare că, în ultima perioadă nu tot ce se face are coerenţă în zona de susţinere antreprenorială. Nu poţi da permanent în calul care trage pentru că devine mârţoagă. Cred că mediul de afaceri are nevoie şi de vitaminizare, de politici corente şi cred că instituţiile statului trebuie să devină partenere cu mediul de afaceri pentru a se aplica corecţii şi nu să devină sperietoare şi să ameninţe”, a spus Florin Urîte.

În ce priveşte politica pe care o va face partidul sub conducerea sa, Ioan Turc a spus că vrea să facă o „opoziţie constructivă, dar fermă PSD, atât la nivelul administraţiei municipiului Bistriţa, cât şi în ce priveşte administraţia judeţeană”.

„Dorim să venim cu soluţii alternative la nenumăratele probleme cu care se confruntă muncipiul şi judeţul. La Bistriţa, administraţia a făcut nenumărate erori de parcurs, atât în ce priveşte conceptul, cât şi transpunerea în practică. În ce priveşte judeţul, Bistriţa-Năsăud, rămâne unul dintre judeţele sărace la nivelul Transilvaniei şi al României, un judeţ din care foarte mulţi oameni au plecat în străinătate, un judeţ cu infrastructura este precară. Doresc să le transmit simpatizanţilor noştri care cred în PNL că partidul în judeţul Bistriţa-Năsăud se restartează. Vom avea ritm, cadenţă, vom face tot ce e nevoie pentru a-i reprezenta pe toţi cei care simt liberal, pe cei care sunt oameni de dreapta, aşa cum se cuvine, aşa cum ei se aşteaptă”, a spus Ioan Turc.

6 comentarii

  • Bine că au scăpat de Ioan Oltean, atârna ca o piatră de moară de gatul acestui partid. Mult succes!

    • Chiar sunteți convins de ceea ce afirmați? Gurile „rele” spun că totul a ieșit exact cum a plănuit domnia sa! Păi și atunci ce ar mai fi de spus? Să fie într-un ceas bun și la mai mare (deși mă îndoiesc) la ce echipă pusă pe „căsăpit” s-a alcătuit. Politica liberală a murit cănd a fost înlocuită de „manevre”, „interese personale” și „orgolii”! Maaaare păcat! Chiar trăsesem speranțe ca PNL-ul va renaște. Mi-a trecut!

  • O echipă frumoasa și puternică. Acuma trebuie să treacă la muncă.

  • Cum de ati uitat de Chereji si asociatia sa ABC, care este specialist in proiecte alternative ridicole la orice ora?
    Nu mai spun de specialist in blaturi cu PSD.

  • De veveriță ați uitat domnule Turc? Parcă asta era principala grijă a Pnl în ultimele zile?

  • Asta este echipa votată de poporul liberal, restul bla, bla. Felicitări băieți!
    Capul sus și privirea înainte.

Apasă aici ca să comentezi

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS