Politică Social

Vezi pe unde s-a plimbat Geea Balazsy Titieni în Ţara Sfântă!

Aşa cum a promis, Geea Balazsy Titieni, consilier al preşedintelui CJ Liviu Rusu, a postat pe facebook poze din călătoria sa în Ţara Sfântă din luna decembrie a anului trecut. Vezi ce locuri a avut ocazia să viziteze!

Aşa cum Timp Online a mai scris, Geea a avut parte de un decembrie inedit în care a vizitat Ţara Sfântă. Ea s-a declarat fascinată de Ierusalim, Nazaret, Ierihon, Haifa, Ein Kareem, Marea Moartă, Ţara Galileeei, Muntele Tabor, Iordan, Hoseva şi mai ales de Bethleem, unde în care a avut privilegiul să stea cu puţin timp înainte de marea sărbătoare a Naşterii Domnului.

Tot atunci, Geea a mai participat şi la liturghia de noapte de la Sfântul Mormânt. Peste tot a făcut şi poze pe care le-a postat pe pagina sa personală de facebook ca să se bucure şi prietenii ei de priveliştile minunate pe care ea a avut ocazia să le vadă şi să le imortalizeze.

Sursa foto: facebook

   

Etichete

2 comentarii

  • Stimata doamna Cristiana Sabau, cu tot respectul pe care il am fata de dna Geea ca om , intelectual si moral si fata de statutul domniei sale de ce ar trebui sa ma intereseze pe mine cetatean excursiile ei?????
    Nu e nitel cam multa publicitate?

    • Doamnă, dacă nu vă interesează ceva, sunt sigură că nu cumpăraţi. dacă nu vă interesează ce face dra Geea, nu deschideţi articolul. E foarte simplu. Poate pe alţii îi interesează.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.