Actualitate Recomandări

Bistriţa ONG Fest. Când va avea loc Târgul ONG-urilor bistriţene

“Bistrița – ONG Fest. Târgul ONG-urilor bistrițene”, un eveniment organizat de Asociația “Armonia” Bistrița împreună cu Grupul de inițiativă “Euroscola” de la Colegiul Național “Liviu Rebreanu” Bistrița, va avea loc luna aceasta în zona Complexului Sugălete.

Potrivit organizatorilor, târgul va avea loc în zilele de 22 – 23 septembrie 2017 şi îşi propune să valorifice „spațiul oferit de porticurile Ansamblului Sugălete, complex format din 13 clădiri datând din secolele XV-XVI, unele dintre cele mai tipice construcții renascentiste din Transilvania, având cel mai lung șir de imobile medievale cu arcade la parter din România, ca simbol de exprimare civică a comunității bistrițene din trecut și prezent”.

La “Bistrița – ONG Fest” vor participa asociații, fundații, grupuri civice neînregistrate, cu sediul în județul Bistrița – Năsăud și în regiunile învecinate, organizații autonome și independente politic. Nu se percepe taxă de participare la expoziție, fiecare organizație își va suporta cheltuielile de participare și realizarea standului propriu/formei de expunere în spațiul convenit în prealabil cu organizatorii.

Târgul va începe vineri, 22 septembrie 2017, ora 16.00, şi va continua sâmbătă, 23 septembrie 2017, sub porticurile Ansamblului Sugălete astfel: 8.00 – 10.00 cu organizarea spaţiului de expunere şi a dotărilor aferente şi  10.00 – 15.00 cu desfășurarea activității expoziționale.

Expozanții și reprezentanții acestora vor asigura respectul pentru diversitate, pentru valorile democratice şi drepturile omului, nu se vor angaja în nicio activitate de comercializare a produselor, de promovare a partidelor politice sau propagandă politică, religioasă sau alte acțiuni care pot să degenereze în atitudini și manifestări disciminatorii.

Detaliile tehnice și programul manifestării va fi definitivat de comun accord cu participanții. Data limită de înscriere: vineri 15 septembrie 2017, ora 16.00. Informații suplimentare: telefon 0745 375134, E- mail: armonia.bistrita@yahoo.com.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS