Recomandări Social

Chef Nina Rus va reprezenta România la un concurs culinar în Serbia

Chef Nina Rus va reprezenta România, luna aceasta, la un concurs culinar în Serbia, unde va găti alături de Liliana Homocea, Clyde Nemes și Mihaela Ulman. Concursul va avea loc în perioada 7-10 septembrie şi numeşte „Vojvodina Cup”.

Chef Nina Rus va face parte din echipa Asociaţiei Culturale Euro Est Alernativ (ACEEA), cea mai mare organizație gastronomică din România. Asociația are următoarele scopuri principale: promovarea sectorului culinar, formarea și instruirea personalului calificat pentru competiții și expoziții naționale și internaționale, reprezentarea României la manifestări internaționale, pregătirea juniorilor, promovarea bucătăriei tradiționale, organizarea de acțiuni și concursuri cu specific culinar.

Asociația Culturală Euro Est Alternativ România este membră în World Association of Chefs Societies, are semant un protocol de colaborare cu Euro-Toques International pentru promovarea și menținerea Patrimoniului Culinar Regional European și este în parteneriat cu mai multe organizații de profil din străinătate. În cei 10 ani de activitate, organizația a adus acasă cele mai multe distincții obținute la participările internaționale: peste 280 de medalii, 18 trofee și cupe, 250 de diplome de merit și excelență.

Concursul „Vojvodina Cup” va avea loc la Novisad.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS