Social

Primele „los peregrinos” pe Via Transilvanica. Cinci fete străbat 133 de km (FOTO)

Ana, Kitty, Bianca, Patricia și Iulia-Alexandra, cinci voluntare de la Asociaţia Tăşuleasa Social, au pornit pe urmele „fraţilor” pe Via Transilvanica şi s-au făcut ”los peregrinos”. „Cu harta și GPS-ul, verificăm marcajele de pe traseu, punctăm locurile de cazare, izvoare, sau alte zone de interes. Aceste informații adunate la un loc, vor fi puse ulterior la dispoziția drumeților”, au scris fetele pe Facebook.

„Dacă ne urmăriți de la început pe Facebook, probabil ați citit, sau măcar auzit, de călătoria fraților pe Via Transilvanica. Încă nu ne-am dat un nume pentru că ”surorile” pare puțin neoriginal, dar am pornit și noi la drum! Sutem 5 fete de la Tăşuleasa Social și acum 3 zile ne-am luat rucsacii în spate și ne-am făcut ”los peregrinos”. Cu harta și GPS-ul, verificăm marcajele de pe traseu, punctăm locurile de cazare, izvoare, sau alte zone de interes. Aceste informații adunate la un loc, vor fi puse ulterior la dispoziția drumeților.

Suntem absorbite, mai scriem din când în când frânturi de gânduri pe jumătăți de rânduri, dar coerența se pierde undeva între doi stâlpi de marcaj. Pare că vorbim cu toată populația planetei, când de fapt vorbim cu noi înșine, uneori și una cu alta. Avem senzația foarte clară că nu am mai fost pe aici, că trebuie doar să vânăm ”T-uri” și să vedem unde ne duce drumul.

Noi parcurgem cei 133 de km de traseu de pe teritoriul județului Bistrița-Năsăud, porțiune pe care vrem să o dăm în folosința în data de 29 septembrie! Urmăriți pagina de Instagram, unde postăm zilnic! Va urma și un jurnal de călătorie aici pe Facebook!”, au anunţat ele.

Reamintim că Tăşuleasa Social a început montarea bornelor pe Via Transilvanica, urmând ca, în 29 septembrie, să fie inaugurată porţiunea de 133 de km din „drumul care uneşte” ţara de la Drogeta Turnu Severin la Putna.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS