Actualitate

Rombat investește alte 1,7 milioane euro în modernizarea fabricii

Producătorul de acumulatori auto Rombat Bistrița, controlat de grupul sud-african Metair, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de aproximativ 1,7 milioane euro, cu care vor fi modernizate spaţii de producţie, echipa­mente şi a utilaje. 

Rombat a derulat şi anul trecut un proiect ce a presupus modernizarea atelierului de formare a bateriilor auto, investiţie în valoare de 5 milioane euro, finanţată atât din fonduri europene, cât şi din fondurile proprii ale companiei. 

”Anul trecut am investit 5 milioane de euro în mo­der­ni­zarea atelierului de formare baterii convenţionale, în capa­ci­ta­tea de producţie numărul 1, cu echipamente achiziţionate de la compania germană Inbatec. Pentru acest an ne pro­punem să modernizăm spaţii de pro­ducţie, echipamente, utilaje şi insta­laţii, prin investiţii de apro­ximativ 1,7 milioane de euro“, a declarat pentru ZF Transilvania Ioan Repede, di­rec­tor general şi pre­şedinte al Consiliului de Administraţie al Rombat.

Cel mai mare producător de acumulatori auto din România, Rombat SA, este parte a grupului sud-african Metair Investments Limited, al treilea producător de pe piață de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Foto: arhivă

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.