Actualitate

Bătrână din Ilva Mică sugrumată de soţ în beciul casei. Bărbatul de 80 de ani a fost prins

ACTUALIZARE - O bătrână din Ilva Mică a fost găsită moartă în beciul casei, după ce soţul ei, pe fondul unor certuri mai vechi, ar fi agresat-o. Moartea femeii de 77 de ani a fost violentă, prin sugrumare. Suspectul principal pentru comiterea crimei a fost găsit de poliţişti pe un deal şi arestat preventiv 29 de zile.

Joi, la ora 20.55, Secţia 7 Poliţie Rurală a fost sesizată prin SNUApU 112 de S. V. din Ilva Mică, despre faptul că a găsit-o pe mama sa de 77 ani în beciul casei, decedată.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, iar în urma cercetărilor au rezultat indicii că în după amiaza de 16 august, femeia a rămas acasă împreună cu soţul ei, S. Dumitru de 80 ani. Pe fondul unor certuri mai vechi, între cei doi soţi a izbucnit o altercaţie spontană, iar bărbatul şi-ar fi agresat fizic soţia în beciul casei.

În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea acesteia a fost violentă, s-a datorat unei insuficienţe respiratorii acute, consecutivă unei asfixii mecanice prin sugrumare. De asemenea, a fost evidenţiată şi existenţa altor leziuni traumatice, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de omor calificat, cauza urmând a fi declinată procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud conform competenţei de cercetare şi soluţionare.

Suspectul principal pentru comiterea faptei a dispărut de la domiciliu, activităţile de căutare şi depistare ale acestuia continuă de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi de cei ai Secţiei nr.7 Poliţie Sângeorz-Băi.

ACTUALIZARE

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că bărbatul a fost găsit într-o casă aflată pe un deal, dintr-o zonă situată între Ilva Mică şi Leşu. El a fost dus la secţia de poliţie din Ilva Mică pentru primele audieri, cercetările fiind efectuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii l-au căutat pe bătrân inclusiv cu un câine de urmă.

Bărbatul de 80 de ani a fost prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud, care emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.