Social

Doris Moldovan și-a schimbat culoarea părului. Îi stă bine?

Șefa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Doris Moldovan, și-a schimbat culoarea părului. Ea s-a afișat cu o nouă coafură în tendințe.

Blondă mulți ani la rând, Doris Moldovan a decis să fie în ton cu tendințele anului 2011. Ea și-a schimbat, de curând, culoarea părului.

A fost o alegere potrivită? Credeți că îi stă bine? Așteptăm părerile voastre la rubrica de comentarii.

 

8 comentarii

  • Unei femei ii sta bine cu orice o face pe ea sa se simta bine… Ca dincolo de colorarea parului cred ca e o schimbare la nivel psihic. Asta, pentru ca stiu ca nici o femeie nu schimba ceva la ea, mai ales daca ii statea bine si era ok, daca nu simte nevoia de a arata ca s-a petrecut ceva important in interiorul ei. Cu Doris nu sunt obisnuita sa o vad altfel decat blonda. Precizez ca doar ca si culoare a parului::))) Sa nu avem discutii!

  • Nu.Tot blondele sunt mai bine remarcate de noi barbatii.Asa ca… poate o revenire la ,,blondul obisnuit” ar fi mai benefica pentru Doris.Dar daca ei ii place…atunci no coment!

  • Ii sta bine si blonda si roscata, si cu parul scurt, si lung. Fizionomia si nuanta tenului (machiajul) ii „permit” schimbarea de imagine.
    Si daca „vedetele” de Bucuresti- Bianca D., Gina P., s-au vopsit roscate pentru a fi in trend, de ce n-ar face-o si doamna Moldovan? 🙂

    • Exista mituri despre noi toti. Cred ca am avut nevoie de zece ani de presa ca sa dovedesc faptul ca nu sunt „ziarista PDL”. Iata ca a venit momentul ca toata lumea sa se convinga. Probabil ca va trebui sa treaca multa apa pe Bistrita pana si alte mituri se vor spulbera.

  • degeba sunteti invidiosi d-na doris este frumoasa indiferent de culoarea parului nu va mai chinuiti unele pentru ca nu o sa ajungeti la nivelul ei niciodata in viata voastra pentru ca nu v-ati nascut pentru asa ceva asta este din nastere doamnelor

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.