Social

Doris Moldovan și-a schimbat culoarea părului. Îi stă bine?

Șefa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Doris Moldovan, și-a schimbat culoarea părului. Ea s-a afișat cu o nouă coafură în tendințe.

Blondă mulți ani la rând, Doris Moldovan a decis să fie în ton cu tendințele anului 2011. Ea și-a schimbat, de curând, culoarea părului.

A fost o alegere potrivită? Credeți că îi stă bine? Așteptăm părerile voastre la rubrica de comentarii.

 

8 comentarii

  • Unei femei ii sta bine cu orice o face pe ea sa se simta bine… Ca dincolo de colorarea parului cred ca e o schimbare la nivel psihic. Asta, pentru ca stiu ca nici o femeie nu schimba ceva la ea, mai ales daca ii statea bine si era ok, daca nu simte nevoia de a arata ca s-a petrecut ceva important in interiorul ei. Cu Doris nu sunt obisnuita sa o vad altfel decat blonda. Precizez ca doar ca si culoare a parului::))) Sa nu avem discutii!

  • Nu.Tot blondele sunt mai bine remarcate de noi barbatii.Asa ca… poate o revenire la ,,blondul obisnuit” ar fi mai benefica pentru Doris.Dar daca ei ii place…atunci no coment!

  • Ii sta bine si blonda si roscata, si cu parul scurt, si lung. Fizionomia si nuanta tenului (machiajul) ii „permit” schimbarea de imagine.
    Si daca „vedetele” de Bucuresti- Bianca D., Gina P., s-au vopsit roscate pentru a fi in trend, de ce n-ar face-o si doamna Moldovan? 🙂

    • Exista mituri despre noi toti. Cred ca am avut nevoie de zece ani de presa ca sa dovedesc faptul ca nu sunt „ziarista PDL”. Iata ca a venit momentul ca toata lumea sa se convinga. Probabil ca va trebui sa treaca multa apa pe Bistrita pana si alte mituri se vor spulbera.

  • degeba sunteti invidiosi d-na doris este frumoasa indiferent de culoarea parului nu va mai chinuiti unele pentru ca nu o sa ajungeti la nivelul ei niciodata in viata voastra pentru ca nu v-ati nascut pentru asa ceva asta este din nastere doamnelor

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS