Sport

Jean Pădureanu, jefuit în Bucureşti: ”Am fost la un pas de tragedie”

Preşedintele Gloriei Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost jefuit vineri după-amiaza, în cartierul Panduri din Sectorul 5 al Capitalei, de un bărbat care, după ce l-a agresat, i-a furat borseta şi a fugit, acesta fiind căutat de poliţişti. Conducătorul grupării bistriţene a căzut şi s-a lovit la mâini şi la cap.

Pădureanu a fost tâlhărit într-un bloc din zona Spitalului Panduri, acolo unde deţine un apartament şi unde locuieşte atunci când se află în Capitală. Conducătorul Gloriei a rămas în Bucureşti după meciul cu Dinamo (2-1) şi înaintea partidei cu Steaua, de duminică, din etapa a 13-a a Ligii I.

”Când să urc scările în bloc m-am dezechilibrat şi m-am trezit că cineva îmi dă un brânci. Am căzut şi m-am lovit la mâini şi la cap. Un individ trăgea să îmi ia geanta. Văzând că nu poate, mi-a smuls borseta, care îmi alunecase. Nu aveam bani în ea. Doar paşaportul, nişte acte ale clubului şi ştampila clubului. L-aş ruga să mi le dea înapoi, să le arunce în faţa casei. L-aş şi cinsti dacă ar face acest lucru”, a declarat Jean Pădureanu pentru România TV.

”Nu m-a lovit, doar mi-a dat un brânci şi am venit cu capul de scară. Am fost la un pas de tragedie. Am strigat ”hoţii, hoţii”. Nu i-am putut vedea faţa. M-am luptat cu el şi am vrut să nu pierd diplomatul. A apucat să îmi ia borseta. Nu erau foarte mulţi bani înăuntru. Câteva mii de lei pe care îi aveam erau în buzunar”, a adăugat ”Lordul” la Sport.ro.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat pentru Mediafax că incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 15.00, pe strada Ion Urdăreanu. Jean Pădureanu a fost atacat de un bărbat care a încercat să îi smulgă geanta din mână. Văzând că nu poate să îi ia geanta, bărbatul a luat o borsetă care căzuse din geantă şi a fugit. Preşedintele Gloriei Bistriţa a depus plângere, agresorul fiind căutat de poliţişti.

Foto: România TV

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.