Actualitate

Marinel Strungar, preşedinte al CNS ”Cartel Alfa” Bistriţa-Năsăud

Confederaţia Naţională Sindicală ”Cartel Alfa”, filiala Bistriţa-Năsăud, şi-a ales noul Birou Executiv, în şedinţa de marţi a Consiliului General. Noul preşedinte este Marinel Strungar, preşedinte al sindicatului Leoni, el urmându-i în funcţie lui Dorel Hodoş, al cărui mandat a expirat.

Din Biroul Executiv al ”CNS Cartel Alfa” mai fac parte vicepreşedintele Costică Giorgiu (preşedinte al sindicatului Rombat) şi secretarul Vasile Mogovan (preşedinte al sindicatului Teraplast).

Mandatul fostului preşedinte, Doru Hodoş, a expirat la începutul lunii octombrie. Acesta a anunţat atunci că nu va mai candida la alegerile pentru noua structură de conducere.

4 comentarii

  • Rog persoanele care obisnuiesc sa-si „prezinte” parerea si aprecierile asupra unui om pe care nu il cunosc sa se abtina. D-l Strungar Marinel este un om deosebit care merita aprecierea, respectul si sprijinul celor care l-au ales in aceasta functie si nu numai a lor. Apreciez si gestul fostului lider d-l Hodos care a inteles ca a venit momentul unui alt lider care „poate va putea” face mai mult.(cu siguranta va incerca acest lucru). Stima si consideratie pentru amandoi si noului ales : „Vant bun din pupa”!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.