Social

Accident la intersecția DN 17 cu drumul care duce spre Cociu. O femeie a fost rănită

(FOTO) O femeie de 44 de ani a fost rănită și transportată la Spitalul Beclean după ce mașina în care se afla a fost implicată într-un eveniment rutier pe DN 17 la intersecția cu DJ 172 spre localitatea Cociu (comuna Șintereag).

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean a preluat de la locul accidentului o femeie în vârstă de 44 de ani.

Aceasta era conștientă, însă prezenta suspiciune de fractură la nivelul unui membru superior. A fost transportată la CPU Beclean.

”Au fost implicate o autoutilitară, condusă de un bărbat de 34 de ani din Teaca și un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani din județul Mehedinți. Accidentul s-a soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 44 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Mehedinți. Cei doi conducători auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 38 de ani și de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul celuilalt. Polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Beclean au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Sursa foto: ISU Bistrița-Năsăud

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISSFM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS