Actualitate

Nouă pe un post vacant de îngrijitor la Tribunalul Bistrița-Năsăud, retribuit cu circa 3500 de lei lunar

Nouă candidați s-au înscris pe un post vacant de îngrijitor la Tribunalul Bistrița-Năsăud, singurul bărbat absentând de la proba organizată pentru testarea cunoștințelor pentru asigurarea curățeniei spațiilor interne și externe ale instanței de judecată.

Cei nouă candidați care s-au înscris au îndeplinit condițiile cerute, mai precis să aibă cetățenie română și capacitate deplină de exercițiu, minim 8 clase absolvite, să fie apte medical și să nu aibă antecedente penale sau cazier fiscal. La concurs însă, singurul candidat de sex masculin nu s-a mai prezentat. Postul i-a revenit Alinei Codruța S., care a obținut nota 9,80. De altfel, toate notele au fost mari, cea mai mică fiind 8.80.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, un îngrijitor de la Tribunalul Bistrița-Năsăud este retribuit lunar cu salariul brut de 3.092 și un spor de 376 de lei condiții vătămătoare.

2 comentarii

  • alo…..leoni…..se aude? multi tehnicieni, inspectori calitate, gestionari, deci calificati au 3000 brut,etc, nu au salariu asta….si voi faceti campanii cu aduceti un prieten….

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS