Contextul epidemiologic actual și numărul ridicat al cazurilor de infectări cu Covid-19 nu permit organizarea dezbaterii publice a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Bistrița cu prezența fizică a cetățenilor, anunță Primăria Bistrița.
Dezbaterea publică se va desfășura vineri 28 ianuarie, de la ora 14.00, exclusiv online, pe platforma Zoom.
Condițiile de participare obligatorii sunt următoarele:
- completarea formularului de înscriere care este disponibil accesând https://docs.google.com/forms/d/1QL3GZm1jhVsClvxoenR7n1fcxRkPvBoFgWLT2vpukRU/edit
- înregistrarea pe platforma Zoom folosind numele și prenumele real;
- camera web trebuie să fie pornită pe tot parcursul intervenției.
Înscrierile se poate face începând de marți 25.01.2022 și se vor încheia vineri 28.01.2022, la ora 10.00, în limita a 100 de persoane.
Link-ul de acces pe platforma Zoom va fi transmis vineri 28.01.2022, după ora 12.00, pe adresa de e-mail specificată în formularul de înscriere.
Înregistrarea pe platforma Zoom se va putea face vineri 28.01.2022, începând cu ora 13.45. Intervențiile vor fi limitate la maxim 5 minute, iar ordinea în care se va interveni va fi cea în care s-a făcut înregistrarea.
Sper să țină seama de solicitările cetățenilor să nu fie de formă așa ca la PUZ-uri unde doar sa bifat că sa ținut.
https://timponline.ro/cum-arata-bugetul-bistritei-pe-2022-investitiile-prevazute-pentru-anul-acesta/
Anul trecut s-au inscris cred ca vreo 9-11 cetateni din 70.000. Restul au motait dupa care s-au trezit si au dat cu degetutele prin taste balacarind din nou pe participanti dar mai ales pe edili.
Asa se va intampla si in acest an, dupa care a doua zi si tot anul incep vaicarelile si injuraturile neasumate si propuneri d-ale carcotasilor fara nume cum ca trebuie asta si asta insa aportul lor este O.
Ca si participant direct din 2007 la toate dezbaterile pe BUGET anul 2021 a fost cel mai bun pt. mine si au aparut mici rezultate.
1. Cel mai important a fost castigarea prin vot dar si banii care vor sosi de la administratie pt. reamenajarea Padurii Codrisor-oaza de relaxare.
2.Cumpararea TOMOGRAFULUI pt. starea de sanatate a Arborilor prin care se va evita ciuntirea si taierile necontrolate in tot orasul.
3. Cadastrul Verde al orasului adaugat cu 9 puncte (perimetre) de mine si colegi.
Pentru acest an imi doresc tare ca Primaria sa achizitioneze rapid .
1.Cladirile Spitalului de pe Independentei.
2.Fosta Biblioteca Jud. de pe Garii.
3. Casa Ioan Zidarul de pe Pietonal.
4. Retragerea definitiva a proiectului distructiv de Mineralizare a Pietei Centrale.
5.Incadastrarea fara smecherii a Parcului Eminescu, Piata Centrala si parculetul din Piata Petru-Rares .
Unii consilieri mai ales din PSD dar si din PNL nu au dorit inca sa inregistreze aceste spatii tocmai ca sa poata fi ocupate cu constructii si sa le poata betona, dala etc.
Domnule Bălan sînt un cetățean de pe str Zavoaie cu respect a-și vrea să vă întreb ce știți de fost groapa de gunoi pe viitor se umple de spini nu o curețe nimeni mulțumim,
Stimate CETATEAN.
La dezbaterile pe bugete in anii 2016-2020 am cerut lui neneto cretu fostul Primar sa dea o destinatie precisa acolo unde ECOLOGISTII mei doreau sa se amenajeze un parc pe cele aprox 2 ha.
Astfel am cerut plantarea de salcami si Paulownia Elongata cu crestere foarte rapida pt. stabilizarea solului.
Nimeni nu ne-a bagat in seama.
Trag nadejdia ca prietenul meu CRISTIAN TETCU care de curand ocupa functia ( prin concurs greu desigur) de director executiv DSP va duce mai departe dorinta ECOLOGISTILOR si mai ales a mea.
O sa propun si anul acesta pe dezbaterea Bugetului ca acest proiect sa fie insusit.