Actualitate

Trei răniţi într-un accident la Tiha Bârgăului

Trei persoane au fost rănite sâmbătă dimineaţa în într-un accident petrecut pe DN 17 în Tiha Bârgăului, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un cap de pod. Şoferul obosit a pierdut controlul maşinii, el, soţia lui şi fetiţa fiind răniţi în urma impactului. Circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate cât timp s-au făcut măsurători.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, a declarat sâmbătă că maşina în care se aflau doi adulţi şi un copil a lovit sâmbătă dimineaţa în jurul orei opt un cap de pod, iar două dintre persoane au rămas încarcerate.

„Pe fondul oboselii, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat în maşina într-un cap de pod. În autoturism erau doi adulţi, soţ şi soţie, şi fetiţa acestora. Două persoane au rămas încarcerate, iar una a reuşit să iasă. Echipajul de descarcerare le-a scos şi pe celelalte două, toţi trei răniţii fiind transportaţi la spital”, a spus Crina Sîrb.

Potrivit sursei citate, pe durata măsurătorilor efectuate de poliţişti, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate pe un singur sens.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe maşini SMURD şi de Ambulanţă ca să preia victimele.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.