Actualitate

Doi răniţi după ce o centrală pe lemne a explodat într-o locuinţă din satul Ragla

Doi bărbaţi au fost răniţi, marţi, la prânz, după ce o centrală pe lemne a explodat în satul Ragla, la faţa locului deplasându-se echipaje de pompieri şi SMURD. Cel mai probabil cauza exploziei e supraîncălzirea sau coşul necurăţat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat că explozia s-a petrecut cu puţin timp înainte de ora 14.00 la o casă din satul Ragla, comuna Dumitriţa.

„Am fost anunţaţi că două persoane sunt rănite. La faţa locului au mers maşini de pompieri, dar şi echipaje SMURD”, a declarat Rus.

Contactat telefonic, viceprimarul comunei Dumitriţa, Petronel Mica, a declarat că este vorba de o centrală pe lemne care a explodat.

„E o centrală pe lemne. Probabil s-a supraîncălzit sau nu era curăţat coşul. Doi bărbaţi  în jurul vârstei de 40 de ani sunt răniţi. Unul este mai grav, tăiat la faţă, i se acordă îngrijiri medicale, iar altul e rănit uşor. Unul dintre ei abia a venit din Spania”, a declarat Petronel Mica.

Potrivit sursei citate, în afară de centrala pe lemne care s-a dislocat şi distrus din cauza exploziei, locuinţa nu a suferit avarii.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.