Actualitate

Dior Sauvage – încă un parfum de top?

Dior Sauvage este cu siguranță parfumul care a lăsat amprenta în industrie și mai mult ca sigur rămâne unul dintre cele mai bine vândute parfumuri și în ziua de astăzi.

Francois Demachy de la casa Christian Dior este geniul care a creat Dior Sauvage Eau De Toilette în 2015 și a explodat, devenind de atunci cel mai bine vândut parfum din lume.

Cum miroase Dior Sauvage?

Direct din sticlă, Dior Sauvage miroase ca un parfum clasic bărbătesc, proaspăt, aventuros și picant, dar, în același timp, nu este ceva ce nu ai mai mirosit până acum, așa că nu te aștepta la prea multe în ceea ce privește unicitatea.

Miroase ca un parfum bărbătesc, sălbatic și sexy, dar multă lume își amintește de Bleu De Chanel, Versace Dylan Blue și Prada Lunna Rosa Carbon.

Cu toate acestea, Dior Sauvage are propria sa unicitate – este asemănător cu altele, dar dacă ar fi să fii legat la ochi și ai ajunge să le miroși pe acestea, ți-ai da seama cu ușurință care este Dior Sauvage.

Dacă îți poți imagina un parfum masculin clasic cu un pic de sălbăticie în el, așa miroase Dior Sauvage.

Notele folosite la crearea acestui parfum sunt întâlnite în mod obișnuit în parfumurile pentru bărbați, dar un amestec diferit în ele conferă lui Sauvage un miros recognoscibil.

Note de vârf:

  • Piper
  • Bergamotă calabreză

Note de inimă:

  • Geranium
  • Lavandă
  • Vetiver
  • Patchouli
  • Piper Sichuan
  • Piper roz
  • Elemi

Note de bază:

  • Labdanum
  • Cedru
  • Ambroxan

Când îl pulverizezi, poți simți imediat mirosul de piper. Este atât de puternic, încât ai senzația că moleculele de piper zumzăie prin aer în toate direcțiile, ca și cum ar fi radioactive!

Poți simți un pic de bergamotă, dar nu există bergamotă adevărată în note – este o aromă chimică manipulată pentru a mirosi ca bergamotă.

Pe măsură ce se usucă, devine mai uscat, unde începi să simți piperul combinat cu lavanda, dar aceste note au fost combinate atât de bine încât începi să simți că există ceva dulce din fundal combinat cu alte note, chiar dacă în realitate aceste note nu sunt dulci.

Imediat după ce inima parfumului atinge apogeul și începe să scadă încet spre bază, Dior Sauvage devine un parfum uscat, încă dominat de piper, lemnos (cu o notă de tutun), care va rezista ore întregi pe piele.

Dior Sauvage durează 10-12 ore, fiind ultra-potent și proiectant în primele 4-6 ore, în funcție de pielea ta.

Sillage-ul este, de asemenea, ultra-puternic, iar parfumul va rămâne cu siguranță în aer după tine.

Când să porți Dior Sauvage?

Dior Sauvage este un parfum universal, astfel încât să spunem că îl poți purta în timpul zilei sau seara, atunci când ieși în oraș. Funcționează de minune în zilele călduroase de vară, dar își păstrează performanța și în timpul iernii reci.

Cei mai mulți oameni au spus că le place să îl poarte la birou, dar nu-l limita să fie doar parfumul de birou – Dior Sauvage se va potrivi perfect dacă ai o întâlnire cu cineva pe care vrei să îl impresionezi.

Este Dior Sauvage unisex? Poate fi purtat de o femeie?

Casa Christian Dior a declarat că Dior Sauvage este un parfum pentru bărbați, nu unisex. Cu toate acestea, se știe că multe femei urăsc parfumurile dulci și drăguțe de tipul La Vie Est Belle, ci în schimb preferă să poarte parfumuri bărbătești. Așadar, dacă ești o femeie care caută un parfum masculin, Dior Sauvage poate servi acestui scop.

Concluzie

Dior Sauvage a cucerit inimile multor oameni încă din 2015, ceea ce l-a făcut cel mai bine vândut parfum din lume. Femeile adoră parfumul sexy pe care îl oferă, iar bărbații îl adoră pentru că miroase a încredere!

Acest amestec foarte complex de note a fost capodopera lui Francois Demachy, care a reușit să le îmbine pe toate și să ofere avantajul piperului. El a spus că „a folosit bărbatul ca punct de plecare. O masculinitate puternică și inconfundabilă”. Așa că, dacă te identifici cu asta, atunci acest parfum este cu siguranță pentru tine!

Etichete

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS