Actualitate Recomandări

Ionuț Simionca: Pentru unii mumă, pentru alții ciumă!

”PSD și PNL fac echipă ”bună”- Pentru unii mumă, pentru alții ciumă!”, spune președintele PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, într-o postare pe Facebook:

”Votul PMP din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud nu a fost împotriva majorării salariilor angajaților, ci împotriva creșterii salariilor în mod discreționar, pe bază de preferințe politice, fără nicio doză de respect față de oamenii care într-adevăr muncesc și care merită.

Nu vreau să îi întreb pe pensionarii bistrițeni ce pensie au, dar știu că nu au o viață ușoară. Și mai știu că mărirea de 12,5% a pensiilor promisă pentru anul viitor nu acoperă scumpirile din ultima perioadă.

Vreau însă să vă întreb pe toți: vi se pare corectă decizia de astăzi a PSD și PNL din Consiliul Județean Bistrița-Năsăud – de mărire a salariilor angajaților administrației publice județene și ai instituțiilor subordonate cu procente cuprinse între 15% și 40%?

De exemplu: salariile directorilor executivi ai Consiliului Judeţean vor creşte cu 2.100 de lei, ajungând la 12.810 lei.

PMP a votat împotrivă. Voi cum ați fi votat?”.

3 comentarii

 • Aceiasi treaba se intampla si la Consiliul Local , mariri pentru angajatii Primariei Bistrita.
  Tot aceasi actori atenteaza la buzunarul bistritenilor.
  Pe cand un miting de protest asa ca in Europa unde popoarele occidentale nu suporta astfel de nedreptati ?

  10
  5
 • Consider ca umilinta acestor stiri in care alesii nostri fac ce vor e in asentimentul evenimentelor externe…SUNTEM PROSTI PANA LA CAPAT…NU CINTEAZA CU CINE VOTAM CA TOT EI O VOR DUCE MAI BINE…NU NE RAMANE SA VOTAM DECAT CUI SA I FIE MAI BINE!!!
  IN STRADAAAAAA TARA DE PROSTI

  11
  1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.