Social

Mașină răsturnată la Dipșa. Un bărbat a rămas încarcerat. Pompierii au tăiat plafonul

Detașamentul de Pompieri Bistrița, cu autospeciala de descarcerare, a intervenit la un accident produs pe DN 15A, pe raza localității Dipșa, comuna Galații Bistriței, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului două persoane, dintre care una încarcerată, iar cealaltă în afara autoturismului, ieșită pe cont propriu.

Echipajul de descarcerare a îndepărtat plafonul autoturismului răsturnat pentru a asigura accesul către pasager, un bărbat în vârstă de 66 de ani.

Victima a fost extrasă și predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD. Prezenta suspiciune de fracturi la nivelul membrelor inferioare. După stabilizare, bărbatul a fost transportat la UPU-SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cealaltă persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.

”Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 66 de ani din Sânsimion, județul Harghita, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului șoferul a fost rănit, necesitând transportul la spital. Testarea cu aparatul etilotest a indicat faptul că acesta nu consumase alcool”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean.

(Foto: ISU BN)

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.