Actualitate

Concurs de modelare 3D pentru elevi la UTCN. Câștigătorii vor fi admiși fără examen la facultate

La Extensia Bistrița a Universității Tehnice din Cluj-Napoca va avea loc vineri „SolidWorks Mastermind Challenge – Concurs de modelare 3D pentru elevi” la care vor participa echipele de robotică din Bistrița-Năsăud, anunță UTCN.

”Departamentul de Ingineria Proiectării și Robotică din cadrul Facultății de Inginerie Industrială, Robotică și Managementul Producției a avut inițiativa desfășurării de cursuri de inițiere gratuită în proiectare asistată de calculator pentru elevii de liceu – „SolidWorks Mastermind Challenge – Concurs de modelare 3D pentru elevi”.

Cursurile se desfășoară on line cu participarea elevilor doritori din toată țara.

Pentru elevii din județul Bistrița-Năsăud deschiderea cursurilor va avea loc vineri, 24 martie 2023, ora 12.00, la sediul Extensiei Bistrița a Universității Tehnice din Cluj-Napoca – situat în Piața Centrală nr.29.

Sunt invitate echipele de roboticieni din liceele din județul Bistrița-Năsăud, dar și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Condițiile de înscriere, de desfășurare a cursurilor, ce rezultate așteaptă organizatorul cursurilor în urma acestui demers vor fi prezentate în cadrul acestui eveniment.

Inspectorul școlar general Cristian Nicula a spus, la rândul lui, că acest concurs este destinat elevilor de liceu care, dacă obțin locuri fruntașe, vor fi admiși fără examen la specializările Robotică sau Design Industrial la UTCN, inclusiv pe locurile din Bistrița.

”Acest concurs este organizat datorită performanțelor robotiștilor din județul Bistrița-Năsăud. Toate echipele de robotică din județ vor participa”, a anunțat inspectorul general, într-o conferință de presă.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS