Cultură

Concert cu Andra Gogan și Nicole Cherry în centrul Bistriței

În încheierea evenimentelor organizate de municipalitate cu ocazia Zilei Copilului, pe pietonalul Liviu Rebreanu a avut loc un concert.

Pe scena din centrul Bistriței au urcat două tinere interprete îndrăgite de noile generații, Andra Gogan și Nicole Cherry.

Andra Gogan (25 de ani), cântăreață și vlogger, a intrat în 2009 în Cartea Recordurilor împreună cu fratele ei Răzvan pentru ”Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute – 55 melodii) și ”Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” (16 albume). Ea cântă de la vârsta de 3 ani. Printre proiectele la care a luat parte se numără producția Disney ”Doctorița Plușica” și ”Sofia Întâi” la care a dublat în limba română. În 2016, a participat la emisiunea ”Românii au talent”. A fost și asistentă la emisiunea ”Acces Direct”. În 2016 a lansat mini serialul ”How to become popular at high school” pe YouTube.

Nicole Cherry (24 de ani) cântă muzică reggae și pop. A devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani. În 2014 a câștigat premiul Zu Music Award la categoria ”Best Breakthrough Artist”.

VIDEO:

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS