Actualitate

Accident la Căianu Mic. Bărbat dus la spital

Pompierii militari au intervenit duminică seară la un accident rutier produs în localitatea Căianu Mic, pe DJ 171, în urma căruia o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicală și a fost dusă la spital.

În accident au fost implicate două mașini, dar și un pieton.

Un bărbat în vârstă de 77 de ani, care se deplasa în calitate de pieton, a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare, informează ISU Bistrița-Năsăud. Bărbatul acuza dureri la spate și la picioare.

”Din primele date, un tânăr se 19 ani din Uriu, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Târlișua – Uriu, a acroșat un bărbat de 77 de ani din Căianu Mic care se deplasa în calitate de pieton. Ulterior, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a acroșat un alt autoturism care era oprit în afara părții carosabile, pe un podeț. Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. În cazul pietonului, rezultatul testării etilotest a fost 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii din Beclean continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.