Social

Designerul Tina Olari, în căutare de noi modele care să defileze pe podiumuri

Designerul Tina Olari a deschis înscrierile pentru cursurile de modeling, categoria 14-25 ani, pe care le va organiza în cadrul ZETO Models Agency, agenție creată pentru cei care doresc o îmbunătățire și cizelare a stilului personal.

Pentru început se vor organiza cursuri pentru tinere între 14-25 de ani. Cele care se încadrează pentru a prezenta modă pe podium vor fi pregătite pentru a se putea ridica la nivelul standardelor, iar cele care nu au înălțimea potrivită, dar au alte calități, cum ar fi expresivitatea să poată să devină modele în reclame publicitare, pentru apariții la televiziune sau ședințe foto.

Cursurile vor începe în luna septembrie, vor dura trei luni și vor consta într-o întâlnire săptămânală, în fiecare zi de sâmbătă, cu o echipă completă de specialiști.

Specialistul în psihologie va preda un curs de gestionare a emoțiilor și încredere în forțele proprii, nutriționistul/personal trainerul va vorbi despre ce trebuie făcut pentru menținerea în formă, make-up artistul despre tehnici de evidențiere, hairstilistul despre îngrijirea părului, iar Tina Olari va ține cursuri despre prezență, postură, mers și atitudine, reguli pentru defilat pe podium și de conduită care sunt folositoare nu doar în prezentări de modă, ci în viață.

La finalul cursurilor, va avea loc sesiunea foto de studio în care se realiza un book de prezentare fizic și digital al fiecărui model, urmată de prima prezentare de modă, un fashionshow.

Mai multe informații despre curs, înscriere și costuri puteți obține sunând la numărul de telefon 0753356298 și din postarea de la finalul acestui articol.

ZETO Models Agency este un concept al casei Tina Olari, cu o experiență vastă la nivel internațional în lumea modei, a podiumului, fashionshow-ului și a concursurilor de frumusețe, un concept care vine să aducă transformarea, îmbunătățirea încrederii în tine și în potențialul tău personal, cizelarea prezenței și prezentării tale în societate, începând cu mers, postură, atitudine, conduită, gestionarea emoțiilor, cum să îți respecți corpul, începând cu alimentația, antrenament fizic, stil de viață, cum să ai grijă de imaginea ta prin stil propriu, machiaj, hairstyle, și îngrijire personală, importanța imaginii tale în oglindă și la nivel social, și care sunt elementele necesare la prezentarea ta la castinguri, ca model.

6 comentarii

  • Bistrita are fete frumoase si istete. Initiativa d-nei Olari poate reprezenta o constientizare a posibilitatilor fiecarei fete despre drumul de urmat in viata. Sincer, vorba….ai carte, ai parte…. teoretic este de dorit sa fie motto-ul fiecarei tinere dar, cartea, nu mai reprezinta o valoare.

    26
    25
  • @gen….
    Măi,de pe planeta urangutanilor??; tu sigur cam ești din tagma lui „: Tzancă Uraganu, „Dani Mocanu – Hai sa ne iubim ca….””o lălăială ritmata care are peste 28mil/views; si
    😨🤯„Paulina – Fetita ta de milioane 💸”

    _________
    P.s. cu siguranță fetele, femeile care vor să aibă cariera de: medic, profesor, aviator, ingineră, avocată, translator, soprană, manager etc IUBESC studiul ♥️ învățătura și CĂRȚILE!

    11
    7
    • @🤦unntold

      Au ajuns sataniști și la Cluj’ cu blana ‘ coada cornițe și pojartier ….

      Vomit!

      Oare cum.ne mai Răbda Dumnezeu ????

      Și festivalul syliii organizat chiar în Postul Sfintei Marii!?? Rușine primar de cj

      10
  • Asta cu Agențiile de Modeling este o afacere lafel ca Academiile de Fotbal de tipul să le luăm banii la fraieri ( proşti) că sunt fraieri în Bistrița cât cuprinde.

    19
    1
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.