Actualitate

Câte catedre complete au rămas pentru ședința publică din 20 august

Cadrele didactice care nu au reușit să obțină o catedră se pot prezenta la ședința de repartizare care va fi în 20 august când vor putea fi ocupate 287 de catedre complete, informează inspectorul școlar general Cristian Nicula.

Printre cei care vor încerca să ocupe un post pe durată determinată se numără și educatoarea cu cea mai mare medie obținută la concursul de titularizare din acest an, Nicoleta Ilișuan din Salva.

Ea a obținut 9,95, dar nu a putut oupa un post pe durată nedeterminată. Posturile titularizabile au fost, anul acesta, în grădinițele private (4 dintre ele) și 2 posturi la grădinițele din Bistrița cu program în alternativa educațională step-by-step pentru care era nevoie de un aviz special.

Cel mai probabil ea se va prezenta la ședința publică din 20 august unde poatea lege un post pe perioada determinată.

Conform sursei citate, 53 de persoane s-au titularizat în urma ședinței publice din 01.08.2024, iar în 6 august alți 47 de profesori au devenit titulari fiind angajați pe viabilitatea postului. Ei au susținut examenul din acest an și au obținut peste 7.

”Pentru suplinire sunt disponibile 287 de posturi complete. Pentru disciplinele fizică, chimie, informatică sunt foarte puțini solicitanți, iar la electronică și electromecanică nu au fost candidați înscriși la concurs”, a transmis Cristian Nicula.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.