Actualitate

Bărbat care s-a răsturnat cu tractorul, preluat de elicopterul SMURD

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD au intervenit pe raza comunei Șanț, pe un teren agricol unde un tractor s-a răsturnat.

Conducătorul tractorului, în vârstă de 53 de ani, fost găsită conștient, politraumatizat. El a fost stabilizat de către echipajele medicale și transportat spre localitatea Șanț, pentru a fi preluat de elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicală Târgu Mureș.

Victima a fost transportată de elicopterul SMURD la o clinică de specialitate din municipiul Târgu Mureș, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit pentru efectuarea cercetărilor, ca urmare a unui eveniment sesizat prin S.N.U.A.U. 112, produs în comuna Șanț. Din primele date, un bărbat de 53 de ani din localitatea Şanț, în timp ce efectua lucrări de curățare a unui teren cu un utilaj agricol cu care tracta un atelaj, în extravilanul localității Șanț, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat. În urma accidentului bărbatul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

(Foto-Video: ISU BN)

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.