Actualitate Economie

Cele mai gustoase prăjituri pentru Paşti, cozonaci şi pască, la Cofetăriile Cristina (FOTO)

A mai rămas o săptămână până la Paşti, o perioadă extrem de aglomerată mai ales pentru femei care trebuie să facă ordine şi curăţenie în casă, dar şi să gătească mâncăruri tradiţionale din miel şi ouă. În ce priveşte cozonacii, pasca şi prăjiturile nimeni nu ar mai trebui să-şi facă probleme. Cofetăriile Cristina vin şi anul acesta în ajutorul tuturor gospodinelor.

Cofetăriile Cristina sunt pregătite să vă ofere şi anul acesta cei mai gustoşi cozonaci umpluţi cu nucă, mac, rahat, cacao şi stafide, dar şi cunoscutul Poronyo, cozonacul unguresc pregătit după o reţetă tradiţională. Ca şi îna nii trecuţi, veţi găsi pascăproaspătă cu brânză dulce şi stafide, fursecuri asortate, prăjiuri de casă din mai multe sortimente ambalate (care se vând la kilogram), minieclere, chec, dar şi torturi personalizate cu figurine din marţipan (iepuraşi sau ouă).  Aşa cum deja ştiţi, toate produsele sunt proaspete, făcute cu ingrediente de cea mai bună calitate şi coloranţi naturali.

Pentru ca toată lumea să-şi poată cumpăra ceea ce are nevoie, Cofetăriile Cristina nu lucrează pe bază de comenzi. Bunătăţile pentru masa de Paşti le găsiţi, începând de joi, 17 aprilie, la toate unităţile din oraş şi din judeţ. Joi şi vineri, Cofetăriile Cristina vor fi deschise între 6.00 şi 22.00, iar sâmbătă, înainte de Paşti, între orele 6.00 şi 14.00. Este bine să nu lăsaţi însă pe ultima sută de metri cumpărăturile fiindcă riscaţi să nu mai găsiţi toate bunătăţile.

În cazul în care vă gândiţi că e mai ieftin să vă pregătiţi singuri dulciurile, nu uitaţi că, în afară de ingredientele pe care oricum trebuie să daţi bani, trebuie să mai alocaţi timp pregătirii, să consumaţi gaz şi curent electric şi că nu întotdeauna veţi obţine rezultatele dorite în ceea ce priveşte gustul şi aspectul. Dacă vă gândiţi să daţi mai puţini bani unor gospodine care lucrează la negru, nu uitaţi că acestea nu oferă nicio garanţie legată de calitatea produselor, iar în cazul dulciurilor, orice produs alterat sau folosit necorespunzător poate duce la îmbolnăvirea dumneavoastră şi a musafirilor.

„Nu e o soluţie scumpă să apelezi la specialişti. Cred că e mai scump să faci lucrurile haotic, după capul tău, şi să constaţi la final că ai cheltuit mai mult şi nu ai obţinut ce voiai. Eu cred în specialişti, în oameni care ştiu bine ceea ce fac în domeniul lor şi ştiu să facă recomandări bune. Nu cred că toată lumea trebuie să se priceapă la orice. Întrucât concurenţa e foarte mare în acest domeniu (al gastronomiei), fiecare se străduieşte să fie serios şi corect pentru că nu îţi permiţi să gafezi sau să dai informaţii greşite.  Noi ne asumăm nişte responsabilităţi. Lucrăm după un sistem pus la punct, respectăm legea, iar dacă se întâmplă ceva suportăm consecinţele. În ce ne priveşte pe noi (Cofetăriile Cristina -n.r.), avem experienţă de 22 de ani în domeniu şi nu ne permitem să facem greşeli. Eu cred că suntem foarte bine pregătiţi”, ne-a spus Cristina Istrate.

Cristina 2 Cristina 3 Cristina 4 Cristina 5 Cristina 6 Cristina 7 Cristina 8 Cristina Istrate