Actualitate Social

Un bărbat care lucrează în Grecia a rămas fără picioare încercând să se arunce în fața unui tren

Un bărbat din Ilva Mare, care lucrează de mai mulți ani în Grecia, a rămas fără picioare după ce, în noaptea de duminică spre luni, a încercat să se sinucidă aruncându-se în fața unui tren accelerat.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Poliție (IJP) Bistrița-Năsăud, accidentul s-a petrecut în jurul orei trei al nopții de duminică spre luni între stațiile CFR Rebrișoara și Năsăud.

„Trenul accelerat 1837 care circula pe traseul Iași-Timișoara l-a surprins și accidentat pe Ironim C. de 38 de ani între stațiile CFR Rebrișoara și Năsăud. Bărbatul a fost rănit grav, picioarele fiindu-i tăiate de la nivelul gambelor. Victima a fost transportată la UPU Bistrița”, se arată în comunicatul IJP.

Contactat telefonic, șeful Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ilva Mică, Adrian Bodiu, a declarat că, din primele informații, bărbatul ar fi vrut să se sinucidă.

„Am găsit un bilet prin care își lua adio de la cei dragi. Așa se pare că a vrut să se sinucidă aruncându-se în fața trenului. Nu a reușit fiindcă, pe tronsonul respectiv, trenul are restricții de viteză, circulă cu 50 de kilometri la oră. În schimb, a rămas fără picioare”, a spus Bodiu.

El a declarat că a stat de vorbă cu familia bărbatului și a aflat că acesta lucrează de 15 ani în Grecia, are o situație financiară bună.

„Familia nu înțelege ce anume l-a determinat să facă acest gest. Nu e căsătorit, locuiește în Grecia de vreo 15 ani. Lucrează la același patron, are o situație financiară foarte bună. Familia din care provine e una cu oameni realizați. Așteptăm ca starea lui de sănătate să se mai îmbunătățească ca să discutăm cu el și vedem ce anume l-a determinat să facă acest gest”, a spus Adrian Bodiu.

Potrivit sursei citate, Poliția TF Ilva Mică a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă.

„Mecanicul de locomotivă este cel care va fi cercetat penal, dar, dacă se dovedește că victima a vrut să se sinucidă, atunci se va da neînceperea urmăririi penale”, a spus Bodiu.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.