Actualitate Economie

Campioni la goana după reduceri. Ce şi-au cumpărat bistriţenii la startul Black Friday (FOTO)

Nici ploaia, nici vântul rece dinspre munte şi nici aglomeraţia nu i-au speriat pe bistriţenii dornici să dea lovitura de Blak Friday. Oamenii s-au trezit cu noaptea în cap ca să fie primii la uşile magazinelor care au reduceri. Pentru televizoare sau aspiratoare cu 30% mai ieftine, amatorii de reduceri au stat la cozi lungi.

Goana după reduceri a început vineri dimineaţa la ora 6.00 într-unul dintre magazinele care fac parte din lanţuri naţionale şi care au anunţat că participă la campanie.

„Am venit să văd o maşină de spălat. Preţurile nu sunt cele anunţate pe internet. Sunt foarte multe produse care au preţurile mai mari decât au anunţat ei. Lumea a venit că-s preţuri bune la televizoare şi tablete”, ne-a declarat o doamnă care s-a trezit la cinci dimineaţa ca nu cumva să rateze ofertele avantajoase pe care le-a studiat cu noaptea în cap, dar care, în final, nu a cumpărat nimic.

O altă doamnă a ieşit însă din magazin cu o maşină de tocat carne. „E mai ieftină cu 40%. Am mai luat şi un televizor şi un mixer, sunt deja în maşină. La salariile actuale şi la traiul pe care îl avem orice reducere e bună”, a declarat ea.

„Sunt interesat de o maşină de spălat mai performantă. M-am uitat pe internet şi nu am văzut să fie redusă, aşa că am venit la magazin să mă conving”, a spus un bărbat.

O altă familie a cumpărat încă de la ora 6.00 o plasmă. „Costa 1400 de lei la preţ întreg, iar redusă e 1000 de lei. E multă lume înăuntru pentru ora aceasta”, a spus capul familiei.

„Sunt interesat de reducerile acestea de Black Friday, dar  sunt cam mici. Dacă ar fi fost preţurile reduse cu adevărat, mi-aş fi cumpărat o combină frigorifică. Dintr-o pensie de 400 de lei nu prea poţi să-ţi cumperi aşa ceva”, a spus un bătrân.

O familie şi-a cumpărat un smart tv. „Eu am fost cu ideea”, a declarat doamna. „Ne-am trezit la ora 5.00 şi am cumpărat un televizor care costa 1900 de lei iniţial, cu 1400 de lei. Consider că am făcut o afacere”.

Alţii au cumpărat aspiratoare, maşini de tocat carne, expresoare, plasme, perii de păr, tablete şi telefoane mobile. Mulţi dintre cei care au vizitat la prima oră magazinele au ieşit cu mâna goală. Ei au spus că nu au fost atraşi de oferte şi mai caută şi în altă parte.  Cei care lucrează în străinătate au declarat că în magazinele din ţările unde s-au stabilit, de Black Friday poţi cumpăra cu 30 de euro un produs care costă 150 de euro. Această categorie de persoane a plecat dezamăgită din magazinele noastre unde multe preţuri erau reduse doar cu 10%, iar economia nu părea a fi una consistentă pentru buzunarul cumpărătorului şi nici într-un caz nu merita statul la cozi.

reduceri 2 reduceri 3 reduceri 4 reduceri 5 reduceri 6 reduceri 7 reduceri 8 reduceri 9

2 comentarii

  • “Ne-am trezit la ora 5.00 şi am cumpărat un televizor care costa 1900 de lei iniţial, cu 1400 de lei. Consider că am făcut o afacere” Îi păcălesc pe români 😀
    Ăsta nu e Black Friday.
    Magazinele se pregătesc pentru Luna Cadourilor pentru cumpărăturile de Crăciun şi pentru asta consideră că ajunge cât au ţinut anumite produse pe rafturi un an de zile. Pentru a scăpa de ele le reduc cu 70%, 80% cu 90%, preţuri de nimic, desigur sunt stocuri foarte limitate. De aceea în vest sunt cozile acelea de cu seara şi bătaia din dimineaţa când se deschide magazinul.
    (am văzut laptop redus cu 50 lei :D)

  • o prostie acedt BF. e o capcana . anul trecut , am mai spus si aratat de ce. dar voi……..cumparati linistiti,cineva numara banii la sfirsit.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS