Actualitate

Cursuri gratuite de engleză pentru şapte copii din tot atâtea şcoli bistriţene

Librăria Colorată începe de marţi, 8 septembrie, înscrierile la cursurile de limbi străine, noutatea acestui an fiind aceea că, în afară de orele de engleză, vor fi organizate şi ore de limba germană.

„De marţi, 8 septembrie, începem înscrierile până în data de 20 septembrie, iar în 5 octombrie începem în forţă cursurile. Plănuiesc să fie patru grupe de data aceasta. Văd că sunt încântaţi atât copiii, cât şi părinţii, aşa că ne aşteptăm să fie cât mai mulţi copii înscrişi. Cursurile se ţin pe module. Începătorii au între 5 şi 7 ani, iar a doua grupă este de 9 -10 ani. Apoi, avem modulul doi pentru copii care deja au făcut un curs în martie-aprilie şi revin ca să meargă mai departe la cursurile noastre. Noutatea va fi limba germană. Am găsit o doamnă profesoară cu care putem colabora, iar anul acesta organizăm şi cursuri de limba germană pentru începători”, a spus Denisa Berbecar, proprietara Librăriei Colorate.

Tot în premieră, din această toamnă, vinerea vor fi ţinute cursuri de engleză gratuite pentru şapte copii buni la învăţătură din tot atâtea şcoli gimnaziale.

„Acum când începe şcoala, vom merge la fiecare director şi vom cere să ne dea câte un copilaş de 9-10 ani care învaţă foarte bine la şcoală, dar care nu îşi permite ore de engleză în plus faţă de ce se face la şcoală, aşa că ziua de vineri va fi dedicată acestor copilaşi. Sunt şapte şcoli generale, vor fi şapte copilaşi, iar vinerea voi face eu cu ei limba engleză”, a spus Denisa Berbecar.

Denisa Berbecar este profesoară de engleză la Brigada 81 Mecanizată Bistriţa şi totodată proprietara Librăriei Colorate de pe strada 1 Decembrie. Povestea ei aţi putut-o citi AICI.

Libraria Colorata 1 Libraria Colorata 2 Libraria Colorata 3 Libraria Colorata 4

Etichete

4 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS