Actualitate

Rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa, pe ordinea de zi a Consiliului Local

Printre altele, pe ordinea de zi se mai află prelungirea contractelor pentru spaţiile din Piaţa Centrală şi Str. Dornei cu Asociaţia Nevăzătorilor, respectiv clubul Gloria Bistriţa, stabilirea unor măsuri pentru realizarea monumentului stradal Bibliotecă Virtuală. VEZI toate proiectele înscrise pe ordinea de zi la şedinţa de miercuri, 26 octombrie.

Consiliul Local al municipiului Bistriţa este convocat pentru miercuri, 26 octombrie, când este programată şedinţa ordinară a lunii în curs.

Şedinţa va începe la ora 16.00, se va desfăşura în sala mare a Primăriei municipiului Bistriţa, la sediul din Piaţa Centrală nr. 6, iar pe ordinea de zi sunt înscrise 12 proiecte de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Bistriţa pe anul 2011.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

2. Proiect de hotărâre privind acordarea a două Burse de Merit „Nosa” unor studenţi cu domiciliul în municipiul Bistriţa.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de analiză şi acoperire a riscurilor pentru municipiul Bistriţa.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

4. Proiect de hotărâre privind prelungirea duratei contractului de comodat încheiat pentru spaţiul situat în municipiul Bistriţa, Piaţa Centrală nr. 22, în favoarea Asociaţiei Nevăzătorilor din România, Filiala Judeţeană Bistriţa-Năsăud, cu destinaţia de „sediu”.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

5. Proiect de hotărâre privind neexercitarea dreptului de preemţiune la cumpărare asupra unei părţi din imobilului situat în municipiul Bistriţa, str. Nicolae Titulescu nr. 11, compus din una cameră, bucătărie, magazie, înscris în CF nr. 58474, 58474/C1-U1, provenită din conversia de pe hârtie a CF 7416, 7416/I Bistriţa, top 1392/2, 1394, 1392/2/I, 1394/I, împreună cu cota parte indiviză de 30/121 părţi din terenul aferent şi cota de 31,74% din părţile comune indivize, proprietatea domnului Heica Mihai prin mandatar Şoimuşan Mihai.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

6. Proiect de hotărâre privind închirierea spaţiului în suprafaţă de 46,88 mp, situat în municipiul Bistriţa, str. Dornei nr. 43, în favoarea Asociaţiei Club Fotbal Gloria 1922 Bistriţa, cu destinaţia de „Casă de bilete – comercializare materiale publicitare”.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

7. Proiect de hotărâre privind transmiterea în administrarea unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul Bistriţa a bunurilor imobile, teren şi construcţii în care îşi desfăşoară activitatea, sau situate în incinta acestora, cuprinse în inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Bistriţa, la Cap.V “Terenurile şi clădirile în care îşi desfăşoară activitatea Consiliul local şi Primăria, precum şi instituţiile publice de interes local” – subcapitolul E „Bunuri imobile în care îşi desfăşoară activitatea unităţile şcolare preuniversitare”, atestat prin HGR nr. 527/2010.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

8. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 149/25.08.2011 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa privind aprobarea alipirii, respectiv dezmembrării terenului în suprafaţă de 69.889 mp aferent locuinţelor construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe, precum şi a locuinţelor sociale, situat în municipiul Bistriţa, str. Subcetate.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

9. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri pentru realizarea monumentului „Bibliotecă Virtuală”.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

10. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor măsuri pentru amplasarea de locuinţe modulare de necesitate în municipiul Bistriţa, localitatea componentă Viişoara.

– iniţiator: Rusu Andrei – viceprimarul municipiului Bistriţa

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea concesionării prin licitaţie publică deschisă a unor loturi de teren situate în municipiul Bistriţa, str. Subcetate şi str. Sigmirului, în vederea edificării de locuinţe proprietate personală, pentru tinerii din municipiul Bistriţa.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

12. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii nr. 195/27.11.2008 privind realizarea Proiectului „Reabilitarea şi modernizarea străzii Sigmirului şi a pasajului denivelat peste calea ferată – legătura între DN 17 şi DN – Şosea ocolitoare, municipiul Bistriţa” în vederea solicitării finanţării prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

– iniţiator: Primarul municipiului Bistriţa

13. Informare privind activitatea Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Bistriţa pe perioada decembrie 2010 – octombrie 2011.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS