Social

Copil de şapte ani din Suplai, bătaia de joc a unor băieţi. L-au obligat să le facă sex oral

Un copil de numai şapte ani a ajus bătaia de joc a unor băieţi care l-au violat şi l-au obligat  să facă sex oral într-o maşină abandonată pe raza satului Suplai, comuna Zagra, toată oroarea petrecându-se de faţă cu alţi minori.

Cazul a ajuns însă în atenţia Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, iar procurorii au decis să-l aresteze pe minorul Florin Sztoica pentru comiterea unor infracțiuni de viol și participație improprie la agresiune sexuală.

Anchetatorii au ajuns la concluzia că, în data de 05.02.2016, băiatul a determinat un copil în varstă de 7 ani să întreţină cu el acte sexuale orale și de agresiune sexuală, după care l-a obligat să comită acte de agresiune sexuală asupa altui minor, fratele lui, totul petrecându-se într-un autovehicul abandonat de pe rază localității Suplai și în prezența altor minori.

Întâmplarea a fost ţinută sub tăcere atât de Poliţie, cât şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Nu este însă prima întâmplare dramatică din acest sat din capătul lumii. În 2012, un elev de clasa a V-a din satul Suplai, comuna Zagra, a murit, iar altul din clasa a VI-a a fost grav rănit după ce copiii au căzut cu bicicleta într-o râpă în drum spre Mănăstirea Bichigiu, unde voiau să ajungă la slujba de hram. Groapa în care au căzut nu avea o adâncime mai mare de 2,5 metri, dar era plină de bolovani, aşa cum Timp Online a scris AICI.

Foto: Facebook, vedere generală satul Suplai

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.