Actualitate

A decedat fostul primar al comunei Zagra

Fostul primar al comunei Zagra din perioada 2008-2020, Dumitru Bușcoi, a trecut la cele veșnice, anunță PSD Bistrița-Năsăud, partid din care a făcut parte fostul primar. El avea 71 de ani.

”Colegul nostru Nicolae Bușcoi, primarul comunei Zagra, trece în aceste momente printr-o grea încercare! Lăsând multă tristețe în urmă, tatăl său Dumitru Bușcoi, cel care a fost primar al aceleiași comune în perioada 2008-2020, a pășit în lumea celor drepți.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Celor dragi, să le dea puterea de a trece prin această grea încercare.

Sincere condoleanțe! Echipa PSD Bistrița-Năsăud”.

Președintele Consiliului Județean și al PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, a transmis: ”Vestea trecerii la cele veșnice a colegului nostru, Dumitru Bușcoi, fostul primar al comunei Zagra, ne-a întristat profund pe toți cei care l-am cunoscut și apreciat pentru devotamentul și implicarea de care dădea dovadă în tot ceea ce făcea. Vei rămâne mereu în amintirea noastră ca un om dedicat binelui, semenilor și familiei. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag, iar familiei sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această grea încercare!”.

Prefectul Teofil Cioarbă: ”Cu profundă tristețe am aflat de trecerea în neființă a domnului Dumitru Bușcoi, fost primar al comunei Zagra. Vreau să-mi exprim sincerele condoleanțe pentru pierderea regretabilă a domnului Dumitru Bușcoi. În această perioadă de îndurerare, întreaga comunitate se unește în gândurile și rugăciunile noastre. A fost o personalitate a comunității din Zagra, iar contribuția sa va fi mereu apreciată. Amintirile frumoase ale momentelor petrecute alături de el ne vor rămâne vii în inimile noastre. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și multă putere în această perioadă dificilă. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Foto: arhivă Timp Online

1 comentariu

 • Dumnezeu să-l ierte, că despre morți numai de bine.
  Dar în cazul dinastiilor, compasiunea pare că-i mai falsă.
  La o primă citire, părea că scrie că ”PSD a trecut le cele veșnice!”, ceea ce nu era neadevărat.
  Era să fac infarct !

  7
  3
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS