Actualitate

A fost redeschisă str. Andrei Mureșanu. Urmează ultimul strat pe str. Gării

DCIM115MEDIADJI_0445.JPG

Strada Andrei Mureșanu, unde s-a turnat ultimul strat de asfalt și au fost făcute marcaje noi, a fost redeschisă circulației în cursul zilei de sâmbătă.

”Am redeschis circulației strada Andrei Mureșanu din Bistrița, acolo unde a fost turnat ultimul strat de asfalt și au fost realizate marcajele definitive.

Lucrările de pe strada Gării, capătul acestui segment al axei de transport, sunt planificate să intre în lucru și ne dorim ca în cel mai scurt timp posibil să anunțăm și deschiderea acesteia.


Avansăm lucrările pe principalele artere de circulație din municipiu, unde derulăm proiectele europene de infrastructură”, anunță pe Facebook, constructorul M.I.S. Grup.

5 comentarii

 • 👏🏻
  Foarte bine…
  Continuați în această linie, Bistrița merită să fie un oraș din ce în ce mai bun fiindcă se poate.

  6
  25
 • Frumoasa lucrare, care nu s-ar fi putut realiza daca locuitorii din zona nu ar fi ,,dormit,, cand li s-a eliminat lor și / sau vizitatorilor posibilitatea parcării pe marginea drumului, fără să le fie oferite ÎN PREALABIL alternative. Degeaba avem democratie daca cetatenii nu sunt consultati si nu participa la luarea deciziilor

  27
  1
 • Orasul prinde contur,asteptam cu nerabdare sa inceapa refacerea trotuarelor din zona Garii-Decebal .
  In tot orasul se lucreaza ,parca se tot amana zona Garii cu Decebal.
  Asteptam cu nerabdare si spor in continuare

  6
  16
  • Dar de ce trebuiau stricate trotuarele de pe Decebal si Garii? Nu avea ce sa manance gura lui primarul si a celorlalti gurmanzi rotunjori din jurul lui? O imensa bataie de joc afacerea trotuarelor. O sa plece astia ca e satula lumea de ei o sa vina altii care o sa puna trotuare rosii. Cam asta-i nivelul la Bess-terra-tza.

   5
   7
 • Nu turnați încă ultimul strat, cablurile tot pe stâlpi au rămas. Cu atâția diriginți de șantier, controlori plus secretarul primăriei oare nu a văzut nimeni puzderia de cablăraie de pe stâlpi. La următoarea schimbare de borduri cred că se rezolvă. Succes!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS