Social

A început ediția a 4-a a concursului de colectare selectivă în școli

Ediția a 4-a a concursului școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău”, organizat de ADI Deșeuri și compania Supercom, a început în primele patru școli din Bistrița-Năsăud.

”Mergem cu drag și bucurie să învățăm copiii să colecteze selectiv! Premiile consistente oferite de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud și Supercom SA – o bicicletă mountain bike, 10 seturi de căști și 10 boxe portabile – premii oferite în fiecare școală participantă, vor aduce bucurie pentru copiii din: Școala Gimnazială Nimigea de Jos, Școala Gimnazială ”Nicolae Drăganu” din Zagra, Școala Gimnazială din Bistrița Bârgăului, Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița

Pe lângă prezentarea concursului, elevii acestor școli au învățat despre importanța reciclării deșeurilor și s-au întrecut în colectarea selectivă a deșeurilor printr-o activitate interactivă și distractivă.

Concursul școlar ”Reciclezi pentru viitorul tău” s-a desfășurat până în prezent în 30 de școli din județ, iar cantitatea totală de deșeuri reciclabile colectată de către copii până acum a fost de 137 tone. Pentru această performanță, au fost acordate premii substanțiale: 30 de biciclete mountain bike; 300 de seturi de căști audio; 300 de boxe portabile.

Ne dorim ca și părinții să le urmeze exemplul, pentru că am dovedit deja că putem da valoare acestor deșeuri. Împreună facem Bistrița-Năsăud un județ mai curat!”, spune directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.