Actualitate

A nins în Pasul Tihuța, unde au căzut câțiva copaci pe carosabil

Pe Drumul Național 17 care face legătura între Transilvania și Bucovina, urmare a ninsorii și a viscolului, în Pasul Tihuța spre județul Suceava au căzut câțiva copaci pe carosabil fără a bloca circulația. 

La fața locului acționează pompierii voluntari din tiha Bârgăului, informează duminică dimineața Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița. 

Au căzut copaci pe carosabil și în localitatea Piatra Fântânele, înspre Mureșenii Bârgăului. La fața locului acționează SVSU Tiha Bârgăului.

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași a postat pe Facebook imagini de pe DN 17, în zona Pasului Tihuța, la limita județelor Suceava și Bistrița-Năsăud, unde echipele DRDP Iaşi – Secția Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc acționează în baterie, cu două autobasculante și un utilaj multifuncțional de tip Unimog, dotate cu lamă și raspânditor de material antiderapant. În zonă se înregistrează ninsori moderate și carosabil cu zăpadă frământată în strat de 0-2 cm, la o temperatură a aerului de -1° C și o viteză a vântului de aprox. 30 km/h.

7 comentarii

 • Astea deja sunt lucruri serioase…
  Cu puține săptămâni în urmă o amică/prietenă care locuiește la Ecuador/Paralela 4 grade, zonă cu cafea, cacao, mango etc… ne văzând niciodată și ne atingând niciodată zăpada fizic având dorința de a experimenta acest lucru.
  🙂

  • …nu au congelator?
   Acolo mai apare din cand in cand …zapada!
   E chiar asa batuta in cap sa nu experimenteze zapada?…sau e prietena ta si….se aduna!

   5
   1
  • Am greșit eu, e ecuator și nu Ecuador țara, greșeala e la mine…
   Nu ne adunăm 😃😃 facem parte din lumi diferite..e mult mai deșteaptă, mă bagă la buzunar în orice temă!!
   Unii avem din abundanță ceva iar altora e un vis acel ceva …pe aici bate ideea.

  • Ai niște comentarii aiurea ,enervante,stupide.
   Dar e dreptul tău să postezi. Dā-i înainte!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.