Actualitate

Accident cu urmări tragice pe DN 17 D între Maieru şi Sîngeorz-Băi

Un tânăr de 17 ani din satul Rodna a murit şi două fete de 18 şi 19 ani au fost accidentate după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, din cauza vitezei cu care rula, într-un şanţ pe DN 17 D, şoferul fiind beat.

Dispecerul de serviciu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud a declarat, duminică, faptul că accidentul s-a petrecut sâmbătă noaptea la ora 23.38 pe DN 17 D între localităţile Maieru şi Sîngeorz-Băi din cauza vitezei şi a faptului că şoferul consumase alcool, acesta fiind depistat cu 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit sursei citate, Samuel Deac (20 de ani), aflat în stare de ebritate la volanul unui autoturism în care se mai aflau încă trei persoane, un băiat şi două fete, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat cu aceasta într-un şanţ de la marginea drumului.

Şoferul a fost testat şi a rezultat că avea 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. El circula cu viteză, a pierdut controlul maşinii şi s-a răsturnat în şanţ. Unul dintre pasageri, Adrian Pânzariu de 17 ani din Rodna a decedat, iar alte două persoane aflate în maşină, Estera Pojoga (18 ani) şi Andreea Pojoga (19 ani) au fost rănite şi transportate la spitalul din Năsăud pentru îngrijiri. 

Poliţiştii îl cercetează acum pe şoferul de 20 de ani din Maieru pentru ucidere din culpă, vătămarea corporală din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS