Recomandări Social

Accident la Domnești: Mașină răsturnată, patru adulți și doi copii transportați la spital

(FOTO) Șase persoane (patru adulți și doi sugari, de 4 respectiv 9 luni) au fost transportate la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile pe raza localității Domnești, comuna Mărișelu, în zona Râpei cu Păpuși.

”O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile în localitatea Domnești. Au intervenit un echipaj de pompieri, echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ. La spital au fost transportate șase persoane (patru adulți și doi copii, sugari – 4 luni respectiv 9 luni). Victimele sunt conștiente, cooperante, prezintă mărci traumatice ce necesită investigații medicale suplimentare”, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Accident rutier pe DJ 154, în localitatea Domnești: Conform primelor date, un șofer începător, în vârstă de 29 de ani, din comuna Mărișelu, care conducea un autoturism pe direcție Șieu-Bistrița, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă, a ieșit în afara părții carosabile, a lovit un parapet din beton, după care s-a răsturnat într-o râpă. În urma accidentului, șase persoane au fost rănite. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

1 comentariu

  • Șofer începător+BMW+viteză excesivă=accident.
    Adevărul e că trebuie să fii tembel să circuli cu asemenea viteză, mai ales când ai doi copii în mașină.
    Nu știu, oare instructorii auto nu le spun cursanților că atunci când sunt la volan au în responsabilitate viața lor, a ocupanților mașinii, precum și a celorlalți partincipanți la trafic?
    Zilnic văd zeci de hăbăuci care conduc de parcă au capul în sac și mă întreb ,,oare cum naiba și-au luat ăștia permisul?” Oare cei care îi fac șoferi pe astfel de iresponsabili nu se gândesc la faptul că pot fi accidentați chiar ei sau familiile lor de astfel de specimene?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.