Social

Accident la intersecția dintre Monariu și Domnești (FOTO)

Un accident rutier a avut loc sâmbătă la intersecția dintre Monariu și Domnești, la fața locului fiind trimise două ambulanțe.

Două mașini s-au ciocnit în intersecție, una dintre ele ajungând în șanț.

În autoturisme se aflau cinci persoane.

O persoană implicată în accident a avut nevoie de îngrijiri medicale.

6 comentarii

 • Iată cea mai elocventă cauză a accidentelor rutiere, necunoașterea regulilor elementare ale circulației, în cazul nostru, pătrunderea de pe un drum secundar pe unul principal, fără să oprești și să pornești doar după ce te-ai convins că ți-ai luat toate măsurile necesare pentru a pătrunde pe drumul principal în siguranță și un motiv în plus de a fi foarte exigenți cei din comisia de examinare și la problemele cele mai mărunte în aprecierea cunoștințelor celor care solicită obținerea unui permis de conducere pe drumurile publice. În intersecția specificată în informație, cu vizibilitate în toate direcțiile, numai un ”prost” poate contribui la producerea unui accident, unul care nu cunoaște nici o regulă de circulație, a învățat mecanic, a ”memorat” doar răspunsurile, fără a înțelege esența, așa cum se procedează în învîțământul românesc, care aplică metoda ”repetării” până la memorarea mecanică în subconștient, de unde informația ”reapare” doar după ce e ”prea târziu”, când inevitabilul s-a produs. Iată rezultatul examenelor, prin care s-au obținut, în anul 2018, peste 4000 de permise de conducere!!!

  • asa ca fapt divers, stii care este regula de prioritate în intersectia aia?
   toti care merg de pe valea Sieului spre Bistrita (si invers) au prioritate, asta este de când stiu eu intersectia aia.
   în alta ordine de idei, intersectia aia are parte de cel putin 2-3 accidente pe an (asta am numarat eu în ultimii 4-5 ani) si asta în conditiile în care este slab circulata fata de altele (daca ar fi în oras probabil ca am avea cam o suta de accidente pe an)
   procentul de imbecili care stau în spatele unui volan este cauza acestor accidente, toti merg tare, dar de condus stiu doar câtiva.

 • Cand intri intr-o intersecție in care habar nu ai cine are prioritate , accelerează la maxim !
  Poate ai norocul sa treci primul !
  Daca n-ai noroc ,pățești ca astia !

  • Greșit! Cănd urci la volanul unei mașini găndește-te că în mâinle tale e viața ta, a ocupanților mașinii, precum și a tuturor participanților la trafic (șoferi, pietoni, bicicliști, caruțași, etc.
   Aș fi curios câți șoferi gândesc astfel?…

 • In acea intersectie ii cel putin un accident pe luna . Oare cei de la politie chiar nu au de gand sa faca ceva ??? Sa puna un semn de circulatie cat china poate il vede nea soferu si la 100km pe ora

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.