Actualitate

Accident la intersecția DN 17 cu DN 15A. Trei mașini implicate. Un șofer a rămas fără permis

Un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor și două echipaje cu ambulanțe (prim ajutor SMURD și SAJ Bistrița-Năsăud) au intervenit la ieșirea din Bistrița spre Crainimăt, la intersecția DN 17 cu DN 15A, unde a avut loc un accident.

În urma evenimentului rutier produs sâmbătă la prânz, circulația în zonă a fost blocată până la degajarea părții carosabile și efectuarea cercetărilor de către polițiști.

Potrivit martorilor oculari, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

“Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale, produs la intersecția Drumului Național 17 cu Drumul Național 15A. Din primele date, un autoturism condus de un șofer de 67 de ani din Nimigea de Sus a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani din Coasta. În urma impactului, autoturismul condus de tânăr a fost proiectat într-un microbuz condus de un bărbat de 35 de ani din Suceava. Accidentul s-a soldat cu pagube materiale. Cei trei șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au luat măsura sancționării contravenționale a șoferului de 67 de ani, conform OUG 195/2002, fiind totodată dispusă măsura suspendării dreptului de a conduce vehicule pentru 90 de zile”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS