Social

Accident la Maieru: O autoutilitară a intrat într-o căruță

(FOTO) O autotutilitară și o căruță au fost implicate într-un accident pe DN 17 D, la Maieru, căruțașul fiind rănit ușor. La fața locului a intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, informează ISU Bistrița-Năsăud.

”Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi, a rezultat faptul că șoferul unei autoutilitare care circula pe raza localității Maieru, pe direcția Maieru – Sângeorz Băi, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, care circula în fața sa, pe aceeași direcție și care era condus de un tânăr de 25 de ani, din Anieș. În urma accidentului, tânărul de 25 de ani a fost rănit ușor. Atât el, cât și șoferul autoutilitarei, un bărbat de 39 de ani din Maieru, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Continuă cercetările în acest caz polițiștii din Sângeorz-Băi”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean.

Foto: IPJ BN

1 comentariu

  • Si in autilitara era un idiot care nu a vazut calul si caruta. Astfel serviciul de descarcerare a taiat caruta cu drujba. Dar unde-i calul ?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.