Actualitate

Accident la Năsăud. Mașină răsturnată, șofer blocat. 5 persoane, dintre care 2 copii, la spital

Pompierii militari năsăudeni au intervenit la un accident rutier produs în orașul Năsăud, pe strada Bistriței, în urma căruia cinci persoane au fost transportate la spital.

Echipajele de intervenție au găsit nouă persoane implicate în accident. Unul dintre autoturisme era răsturnat pe plafon, iar pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare au extras cu accesoriile din dotare conducătorul auto care era blocat. Nu a fost necesară îndepărtarea elementelor de caroserie.

Bărbatul a fost predat echipajului de prim ajutor SMURD. Un alt bărbat din același autoturism a fost preluat de un echipaj SAJ Bistrița-Năsăud. Ambii erau conștienți și cooperanți, acuzau dureri lombare.

Doi copii (cod verde) împreună cu mama lor (aparținător) au fost preluați de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, informează SAJ Bistrița-Năsăud.

După stabilizare, cele trei ambulanțe au transportat pacienții la UPU SMURD Bistrița, respectiv UPU SMURD Pediatrie.

Restul persoanelor implicate în accident au refuzat transportul la spital.

”La locul evenimentului polițiștii au constatat ca un autoturism condus de un bărbat de 76 de ani din Bistrița a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani din Rebrisoara, acesta din urmă fiind ulterior proiectat într-un autoturismul condus de un bărbat de 34 de ani din Bistrița și un autovehicul parcat. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 76 și 51 de ani și a trei pasageri. Aceștia au fost ulterior transportați la spital. Testarea cu aparatul etilotest a șoferilor implicați în accident a indicat rezultate negative”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Foto: ISU BN

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.