Actualitate

Accident la Unirea. O femeie a fost rănită

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrița, cu echipaje de descarcerare, și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță au intervenit în localitatea componentă Unirea, municipiul Bistrița, pe DN 17, la un accident rutier în care au fost implicate două mașini.

Echipajele de intervenție au găsit la locul accidentului două persoane, conștiente, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Acestea au fost evaluate medical la fața locului.

Echipajul de la Serviciul de Ambulanță Județean a preluat de la locul accidentului o femeie care prezenta un traumatism cranian. Ea a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

”Din primele date, un autoturism condus de o femeie de 68 de ani, din Livezile, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Bistrița. În urma accidentului femeia a fost rănită, necesitând ulterior transportul la spital. Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.